domingo, 18 de diciembre de 2016






ATENCIÓ!!!
 
A causa del mal temps, 31 Palma Fotogràfica s'ajorna al diumenge 29 de gener. Plaça Major. 9.30 h.


Totes aquelles persones que s'hagin inscrit fins el dissabte 21 de gener, i no puguen acudir el diumenge 29, podran reclamar els diners de la seva inscripció fins al dissabte 28 de gener, manant el seu nombre d’ inscripción i dades a pilaes@yahoo.es
L'Organizatció es posarà en contacte.




31a PALMA FOTOGRÀFICA 2017
BASES

PALMA FOTOGRÀFICA convoca la 31a PALMA FOTOGRÀFICA, Marató Fotogràfica 2017, d’acord amb les següents Bases.

Hi podran participar tots els aficionats a la fotografia amb càmeres digitals. L’activitat tindrà lloc el diumenge 29 de gener de 2017, de 9.30 h a 17 h.

INSCRIPCIONS

Del 21 de desembre de 2016 al 28 de gener de 2017, a les botigues de Foto Ruano Pro, Betacolor  i Casa Vila.  Horari comercial: de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h.
El dissabte 28 de gener només es podran fer inscripcions fins a les 13:00 h.

Preu de la  inscripció: 11 €

FOTO RUANO PRO
Carrer de Font i Monteros, 5. Tel. 971 919640 / www.fotoruanopro.com

CASA VILA
Plaça de Santa Eulàlia, 1. Tel. 971 726720 / www.casavila.com

BETACOLOR
Carrer de Torcuato Luca de Tena, 10. Tel. 971 242750

IMPORTANT. A la inscripció hauran de figurar amb lletra molt clara el nom, els llinatges, el correu electrònic, Facebook (si se’n té) i un o dos telèfons de contacte (fix i mòbil) perquè l’organització pugui avisar en cas de premi o de qualsevol incidència.




REALITZACIÓ

En el transcurs de l’activitat es faran 8 fotografies, que es referiran als 8 temes fixats per l’organització.

La 31a Palma Fotogràfica tindrà 3 controls situats a tres llocs diferents de Palma. En el transcurs de l’activitat s’aniran entregant els temes de les fotografies.

1r CONTROL 9.30 h a la plaça Major de Palma. Els participants que s’hagin inscrit hauran de mostrar a l’organització el resguard de la seva inscripció i recolliran les instruccions del concurs. En aquest control l’organització entregarà els quatre primers temes del concurs i se’ls indicarà la ubicació del segon control.

La sortida s’efectuarà quan el participant tingui tota la informació.

2n CONTROL 13.30 h.  Foto de grup. Informació del
tercer control i entrega dels quatre següents temes. Foto de grup.

3r CONTROL 17 h. Al tercer control només hi assistiran els concursants que vulguin entregar les seves  fotografies o demanar aclariments de dubtes sobre el concurs a l’organització.

Cada tema a fotografiar podrà ser interpretat segons el criteri del participant.
L’organització d’aquest concurs no es fa responsable dels actes realitzats per les persones participants en el transcurs de l’activitat.

Les fotografies hauran de complir els següents requisits:

*Només es poden fer fotografies el 29 de gener de 2017, des del començament de l’activitat (9.30 h) fins a les 20 h, moment en què l’organització tancarà el concurs.
*Per a fer les fotografies es poden utilitzar tot tipus de càmeres fotogràfiques amb els seus diferents accessoris o bé telèfons mòbils. L’organització recomana  un format superior a 12 MP i utilitzar amb preferència els enquadraments predeterminats de les càmeres o telèfons. 
*Les fotografies es poden tractar amb qualsevol programa d'edició.
*L’organització no es fa responsable de possibles incidències que puguin sorgir amb tercers a causa de les imatges entregades. L’autor de la fotografia és l’únic responsable.
*Els participants han de ser els autors de les fotografies que presenten i no s’admet cap tipus de marca o firma a la fotografia que faci referència al seu autor.
*És important comprovar que la càmera du la data actualitzada abans de començar a concursar. 

*El jurat tindrà en compte les metadades gravades a la imatge per a determinar que han estat fetes en la data del concurs. Les fotos de les quals s’han esborrat les metadades no poden optar als premis.
*Està terminantment prohibit utilitzar fotografies d’Internet.
*Totes les fotografies que no compleixin aquests requisits seran excloses del certamen.




ENTREGA DE LES FOTOGRAFIES

Les 8 fotografies del concurs s’hauran d’entregar de les següents maneres:

Gravades en JPG en un CD ó USB. El CD o USB s’haurà d’entregar el dilluns 30 de gener a l’organització, a la botiga de Foto Ruano Pro (carrer de Font i Monteros, 5. Palma). El responsable del concurs tornarà l’USB al seu propietari després d’haver gravat les 6 fotos del participant el mateix dia de l’ entrega.

*Les fotografies s’hauran de gravar al CD o a l’USB una darrere de l’altra, i hauran de dur el nom del tema al qual corresponguin. És convenient introduir-les en una carpeta que dugui el número d’inscripció i el nom del concursant.

*Els CD s’hauran d’entregar dins el seu sobre, sense aferrar. Al sobre s’hauran d’escriure de forma clara el nom complet i el número d’inscripció.

*Els qui entreguin les fotografies en CD o USB també les podran entregar en el darrer control del concurs a partir de les 17 h i fins a les 18:30 h (la ubicació del control es facilitarà en el transcurs del concurs) o bé, com ja s’ha indicat anteriorment, el dilluns 30 de gener, de 10 a 13.30 h i de 17 a 20 h, a la botiga de FOTORUANO PRO, carrer de Font i Monteros, 5, tel. 971 919640.

A través d’Internet. Les fotografies es podran enviar per Internet el diumenge (29 de gener) o el dilluns (30 de gener), a través de www.wetransfer.com a un d’aquests correus:

 




A la tramesa s’haurà de posar el nom complet del participant i el número d’inscripció. Una vegada que l’organització hagi rebut les fotografies ho confirmarà al participant. Si aquest no en rep confirmació en dues dies les haurà de tornar a enviar o posar-se en contacte amb Pilar Negredo (tel. 699250696).







EXPOSICIÓ

Les fotografies de la 31 Palma Fotogràfica seran objecte d’una exposició, que s’inaugurarà al pati del Casal Solleric (passeig del Born) el 7 de març i estarà oberta al públic fins el 4 d’abril de 2017. La inauguració tindrà lloc a les 19 h del dimarts 7 de març de 2016.

L’organització recordarà la data i l’hora d’inauguració a tots els participants a través del correu electrònic, dies abans que es dugui a terme.
El jurat de l’organització, format per professionals i aficionats de la fotografia, farà una selecció partint dels seus criteris fotogràfics.

EL CORTE INGLÉS sortejarà una càmera digital compacta el dia de la inauguració entre tots els inscrits presents a l’acte i que hagin entregat amb antelació el resguard que figura a la inscripció, al Servei d’Atenció al Client  / 3a planta d’El Corte Inglés de Jaume III. Els resguards es podran dipositar des del mateix moment de la inscripció fins al 25 de febrer de 2017.

Les fotografies premiades seran propietat de l’organització i no es permet participar amb aquestes en altres concursos. La resta de les fotografies seleccionades seran propietat dels seus autors, encara que l’organització es reserva el dret d’utilitzar-les com a fons documental de la ciutat de Palma, i es podran exposar en un altre tipus d’activitats culturals o educatives (exposicions commemoratives de l’activitat...), sempre figurant el nom de l’autor.

L’organització no es fa responsable dels CD deteriorats a causa del maneig deficient o al desconeixement fotogràfic dels seus propietaris, i es reserva el dret de modificar alguns d’aquests punts per motius de força major. Els participants seran responsables de les imatges presentades al concurs.


PREMIS i FINALISTES
1r PREMI Ajuntament de Palma. Participació Ciutadana             1.000 €
                                                                                
PREMI 1 El Corte Inglés                                       Val de 350 €
PREMI 2 El Corte Inglés                                       Val de 250 €
PREMI FOTORUANO PRO                                    Càmera rèflex digital
PREMI CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics     Curs de fotografia o vídeo  (a elegir)
PREMI CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics     Taller de maneig càmera (10 hores)
PREMI EDIB                                                              Curs a elegir (no superior a 50 hores)
PREMI Casa Vila                                                      Val de 275 €
PREMI 1 Mercat de l'Olivar                                Val de 200 €
PREMI 2 Mercat de l’Olivar                                Val de 200 €

PREMI Betacolor                                                    Val de 100 €

PREMI 1 Mercat de Santa Catalina                 Val de 100 €
PREMI 2 Mercat de Santa Catalina                 Val de 100 €
PREMI 3 Mercat de Santa Catalina                 Val de 100 €

PREMI Arts Mallorca         4 entrades d'espectacles Mallorca a elegir des del 7 de març de 2017

PREMI ESPECIAL KVERD      3 kgs de dieta natural per a la teva mascota i 3serveis de perruqueria canina a la millor foto sobre mascotes.
.

PREMI Cinemes Augusta                                    20 entrades de cinemes de Palma
PREMI Cinemes Rívoli                                         20 entrades de cinemes de Palma
PREMI Cinemes OCIMAX                                    20 entrades de cinemes de Palma
PREMI Cinemes Porto Pi                                    20 entrades de cinemes de Palma

PREMIS JOVE
Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma. Joves de 13 a 17 anys                    300 €
Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma. Joves de 18 a 25 anys                    300 €


A tots els premis de l’Ajuntament de Palma se’ls aplicarà el descompte del IRPF vigent. Els participants guanyadors dels premis de l’Ajuntament podran cobrar-los en el termini que consideri aquesta Administració.
                                                                                                         
Els 10 primers finalistes                          Taller d’il·luminació FOTO RUANO

IMPORTANT. L’organització facilitarà l’entrega de tots els premis però no es fa responsable dels problemes que puguin sorgir amb les cases comercials a l’hora de la seva entrega per causes alienes a aquesta organització.

La participació a la 31a Palma Fotogràfica suposa l’acceptació d’aquestes bases.

INFORMACIÓ. Pilar Negredo

BASES
palmafotografica.blogspot.com

¡¡¡ATENCIÓN!!!
 
A causa del mal tiempo, la 31 Palma Fotogràfica se aplaza al domingo 29 de enero. Plaça Major. 9.30 h.


Todas aquellas personas que se hayan inscrito antes del sábado 21 de enero, y no puedan concursar el próximo domingo, podrán recuperar el dinero de su inscripción, mandando sus datos y número de inscripción a pilaes@yahoo.es
La organización se pondrá en contacto. 

31 PALMA FOTOGRÀFICA 2017



BASES
Castellano



PALMA FOTOGRÀFICA convoca la 31 PALMA FOTOGRÀFICA,  Marató Fotogràfica  2017, de acuerdo con las siguientes bases.



Podrán participar todos los aficionados a la fotografía con cámaras digitales. La actividad se celebrará el domingo 29 de enero de 2017,  de 9.30 h a 17 h.



INSCRIPCIONES

Del 21 de diciembre de 2016  al 28 de enero de 2017 en las tiendas de Betacolor, Foto Ruano Pro y Casa Vila.  Horario comercial: de 10 a 13.30 h y de 17 a 20 h.

El sábado 28 de enero solo se podrán realizar inscripciones hasta las 13.00 h. 



Precio de inscripción: 11 €



FOTO RUANO PRO

Carrer de Font i Monteros, 5. Tel: 971 919640  www.fotoruanopro.com


CASA VILA

Plaça de Santa Eulàlia, 1. Tel. 971 726720 / www.casavila.com


BETACOLOR

Carrer de Torcuato Luca de Tena, 10. Tel.971 242750



IMPORTANTE. En la inscripción deberá figurar con letra muy clara el nombre, los apellidos, el correo electrónico, Facebook si se tiene, y uno o dos teléfonos de contacto (fijo y móvil), para que la organización pueda avisar en caso de premio o de cualquier incidencia.



REALIZACIÓN

En el transcurso de la actividad se realizarán 8 fotografías que harán referencia a los 8 temas fijados por la organización.



La 31 Palma Fotogràfica tendrá 3 controles situados en tres lugares diferentes de Palma, en el transcurso de la actividad se irán entregando los temas de las fotografías e indicando los puntos de ubicación de los controles.



1r CONTROL. 9.30 h en la plaça Major de Palma. Los participantes que se hayan inscrito mostrarán a la organización el resguardo de su inscripción y recogerán las instrucciones del concurso. En este control la organización entregará los cuatro primeros temas del concurso y se les indicará la ubicación del segundo control.

La salida se efectuará cuando el participante tenga toda la información.



2n CONTROL. 13.30 h. Foto de grupo (14h) 

Cada tema a fotografiar podrá ser interpretado según el criterio del participante.

La organización de este concurso no se hace responsable de los actos realizados por las personas participantes en el transcurso de la actividad.



Las fotografías deberán cumplir los siguientes requisitos:



*Solo se pueden tomar fotos el 29 de enero de 2017, desde el comienzo de la actividad (9.30 h) hasta las 20h, momento en que la organización cerrará el concurso.

*Para realizar las fotografías se pueden utilizar todo tipo de cámaras fotográficas o teléfonos móviles, con sus diferentes accesorios. La organización recomienda utilizar formatos superiores a 12 MP y dar preferencia a los encuadres predeterminados de las cámaras y teléfonos.

*Las fotografías podrán ser tratadas en cualquier programa de edición.

*La organización no se hace responsable de posibles incidencias que puedan surgir con terceros por motivo de las imágenes entregadas. El autor de la foto será el único responsable.

*Los participantes deberán de ser los autores de las fotografías que presenten, y no se admite ningún tipo de marca o firma en la foto que haga referencia a su autor.

*Será importante comprobar que la cámara lleva la fecha actualizada antes de empezar a concursar. El jurado tendrá en cuenta los metadatos grabados en la imagen para determinar que han sido tomadas en la fecha del concurso. Las fotos cuyos metadatos hayan sido borrados no podrán optar a los premios.

*Está terminantemente prohibido utilizar fotografías de internet.

*Todas las fotografías que no cumplan estos requisitos serán excluidas del certamen.



ENTREGA DE LAS FOTOS

Las 8 fotografías del concurso se entregarán de las siguientes maneras:

  • Grabadas en JPG en un CD. El CD deberá entregarse a la organización el domingo 29 de enero en el último control (De 17 a 18.30 h), o el lunes 30 de enero en la tienda de Foto Ruano Pro (Carrer de Font i Monteros, 5. Palma) en horario comercial de 10 a 13.30 h y de 17 a 20 h.



  • Grabadas en JPG en un USB personal. El USB se llevará el lunes 30 de enero a la tienda de Foto Ruano Pro (Carrer de Font i Monteros, 5. Palma). El responsable del concurso que se encuentre en el establecimiento devolverá el USB a su propietario después de haber grabado las 6 fotos del participante.



*Las fotografías serán grabadas en el CD una detrás de la otra sin utilizar carpetas y llevarán el nombre del tema al que correspondan. Si las fotos se presentan en USB, es conveniente introducirlas en una carpeta que lleve el número de inscripción y el nombre del concursante.

*Los CD se entregarán dentro de un sobre sin pegar.  En el sobre se escribirá de forma clara el nombre completo y el número de inscripción.




En el envío se deberá poner el nombre completo del participante y el número de inscripción. Una vez que la organización haya recibido las fotos se lo confirmará al participante… si en los dos siguientes días no recibe confirmación, deberá ponerse en contacto con Pilar Negredo (Tel: 699250696).



EXPOSICIÓN

Las fotografías de la 31 Palma Fotogràfica serán objeto de una exposición, que se inaugurará en el patio del Casal Solleric (passeig des Borne) el 7 de marzo y permanecerá abierta al público hasta el 4 de abril de 2017. La inauguración tendrá lugar a las 19 h del martes 7 de marzo de 2017.



La organización recordará la fecha y la hora de inauguración a todos los participantes a través del correo electrónico, días antes de su celebración.

El jurado de la organización, formado por profesionales y aficionados de la fotografía, hará  una selección en base a sus criterios fotográficos.



EL CORTE INGLÉS sorteará una cámara digital compacta el día de la inauguración  entre todos los inscritos presentes en el acto, y que hayan entregado con antelación el resguardo que figura en la parte inferior de la inscripción, en la tercera planta de El Corte Inglés de Jaume III, en el Servicio de Atención al Cliente. Los resguardos se podrán depositar desde el mismo momento de la inscripción hasta el 25 de febrero de 2017.



Las fotografías premiadas serán propiedad de la organización y no se permite participar con ellas en otros concursos. El resto de las fotos seleccionadas serán propiedad de sus autores, aunque la organización se reserva el derecho de utilizarlas como fondo documental de la ciudad de Palma, y se podrán exponer en otro tipo de actividades culturales o educativas (exposiciones conmemorativas de la actividad…), siempre figurando el nombre del autor.



La organización no se hace responsable de los CD deteriorados debido al manejo deficiente o al desconocimiento fotográfico de sus propietarios, y se reserva el derecho de modificar algunos de estos puntos por motivos de fuerza mayor. Los participantes serán responsables de las imágenes presentadas al concurso.





PREMIS i FINALISTES


1r PREMIO Ajuntament de Palma. Participació Ciutadana. 1.000 €

                                                                                

PREMIO 1 El Corte Inglés. Vale de 350 €


PREMIO 2 El Corte Inglés. Vale de 250 €


PREMIO FOTORUANO PRO. Cámara réflex digital


PREMIO CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics. Curso de fotografia o video.
 

PREMIO CEF. Centre d'Estudis Fotogràfics. Taller de manejo Cámara (10 

horas)


PREMIO EDIB. Curso a elegir (no superior a 50 horas)


PREMIO Casa Vila. Vale de 275 


PREMIO 1 Mercat de l'Olivar. Vale de 200 €


PREMIO 2 Mercat de l’Olivar. Vale de 200 €



PREMIO Betacolor. Vale de 100 €



PREMIO 1 Mercat de Santa Catalina. Vale de 100 €


PREMIO 2 Mercat de Santa Catalina. Vale de 100 €


PREMIO 3 Mercat de Santa Catalina. Vale de 100 €



PREMIO Arts Mallorca. 4 entradas de espectáculos de Mallorca.



PREMIO ESPECIAL KVERD. 3 kgs de dieta natural y 3 Servicios de peluquería canina a la mejor foto sobre mascotas.



PREMIO Cinemes Augusta. 20 entrades de cinemes de Palma


PREMIO Cinemes Rívoli. 20 entrades de cinemes de Palma


PREMIO Cinemes OCIMAX. 20 entrades de cinemes de Palma


PREMIO Cinemes Porto Pi. 20 entrades de cinemes de Palma



PREMIS JOVE


Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma. 
Jóvenes de 13 a 17 años                                               300 €


Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Palma.
Jóvenes de 18 a 25 años                                              300 €





A todos los premios de l’Ajuntament de Palma se les aplicarà el descuento del IRPF vigente. Los participantes ganadores de los premios de l’Ajuntament podran cobrarlos en el terminio que considere esta Administraión.

                                                                                                         


Los 10 primeros finalista                      Taller de iluminación FOTO RUANO




IMPORTANTE. La organización facilitarà la entrega de todos los premios però no se hace responsable de los problemes que puedan surgir con las cases Comerciales ala hora de su entrega por causes ajenas a esta organizaión.



La participació en la 31 Palma Fotogràfica supone la aceptación de estas bases.





INFORMACIÓN. Pilar Negredo




BASES

palmafotografica.blogspot.com





En www.artsmallorca.com podréis encontrar la mejor programación por internet de espectáculos, cultura, mercadillos, tradiciones y actividades lúdicas y educativas de Mallorca.




COLABORAN EN ESTA ACTIVIDAD:

L’Ajuntament de Palma a través de Participació Ciutadana, la Regidoria de Joventut y la Fundació Palma Espai d’Art / Casal Solleric

FOTO RUANO PRO

El CORTE INGLÉS

CEF. Centre d’Estudis Fotogràfics

ESCUELA EDIB. Grupo Fleming

CASA VILA

BETACOLOR

KVERD

Mercat de SANTA  CATALINA

Mercat de l’OLIVAR

Cinemes AUGUSTA

Cinemes PORTO PI

Cinemes OCIMAX

Cinemes RÍVOLI

Web ARTS MALLORCA




No hay comentarios:

Publicar un comentario